Intracom Telecom își anunță implicarea în Pactul European pentru Tineret

29

Intracom Telecom, furnizor de sisteme si solutii de telecomunicații la nivel mondial, a carui subsidiara in Romania este compania INTRAROM, a anunțat astăzi angajamentul de a sprijini „Pactul European pentru Tineret”( „the European Pact for Youth”), care vizează stimularea capacității de inserție profesională și a incluziunii tinerilor, precum și reducerea decalajului de competențe.

 

„The European Pact 4 Youth” a fost inițiat de CSR Europe și Comisia Europeană în noiembrie 2015 avand scopul de a crea o cultură corectă și echitabilă a parteneriatului dintre comunitatea de business, educație și tineret în Europa, de a pregăti tinerii pentru locuri de muncă de calitate și comportament cetatenesc responsabil, precum și de a crea cel puțin 100.000 de noi posturi de stagiatura sau locuri de muncă entry level de bună calitate.

 

Intracom Telecom susține “the European Pact 4 Youth” și participă la grupul operativ, condus de CSR Hellas, în scopul de a coordona eforturile de creare a 2.000 de stagii de bună calitate în Grecia, in dorinta de a reduce decalajele de competențe și de a crea un nou cadru pentru stagii.

 

Șomajul în rândul tinerilor rămâne una dintre cele mai presante provocări din Grecia și UE astăzi“, a declarat Dl. M. Ahmed, Presedinte si CEO al Intracom Telecom, și a continuat: “Suntem onorați să fim membri ai „Pactului European pentru Tineret” și dorim să implicam expertiza noastră în domeniul IT&C in sprijinul educației și dezvoltarii tinerilor, precum și in sprijinul cercetarii științifice a acestora.”