Intracom Telecom imbogățește portofoliul sau E-Band pentru Conectivitate Enterprise

26

Intracom Telecom, furnizor de sisteme de telecomunicații la nivel mondial si solutii, a anuntat astazi extinderea liniei sale de produse de transmisiuni in unde milimetrice prin adaugarea echipamentului UltraLink ™ -BX70, un echipament radio care functioneaza in „Banda E”, pentru a aborda cerintele segmentului pieții de acces si conectivitate in zona Enterprise.

 

Echipamentul este fabricat in totalitate la INTRAROM, subsidiara Intracom Telecom din Romania si principala baza de productie a grupului. Compania va lansa cea mai recenta oferta a sa la GITEX Technology Week, in intervalul 16-20 octombrie 2016 Dubai.

 

UltraLink ™ -BX70 este un echipament radio Ethernet TDD ultra-compact de tip outdoor care operează în zona de frecvente de 71-76 GHz a spectrului E-Band, folosit pentru conectivitatea  legaturilor punct la punct, oferind o viteza de transmisie mai mare de 1Gbps la distante de peste 5 km. In mod ideal, acesta se adreseaza aplicatiilor de conectivitate B2B de tipul „last-mile”, serviciilor de extindere ale aplicatiilor de tip FTTx, ofertelor de de servicii în bandă largă catre unități de tip multi-locuință, solutiilor de conectivitate pentru cladiri guvernamentale și cladirile serviciilor publice, utilități și complexe industriale, interconectare de clădiri ale campusurilor universitare precum si transportul informatiilor provenite de la sistemele de securitate si retele de acces WiFi. 

 

UltraLink ™ -BX70 atinge viteze de transfer agregate de până la 1.6 Gbps, oferind în același timp un set complet de functionalitati de tip Carrier Ethernet. Modul de operare TDD oferă flexibilitate și eficiență în furnizarea de servicii cu profiluri de trafic simetrice sau asimetrice, pentru diferite tipuri de necesitati de transport ale aplicatiilor de acces in banda larga. 

 

Dl. John Tenidis, Director de Marketing al portofoliului de soluții wireless Intracom Telecom, a comentat: “Recunoscand necesitatea unui sistem radio care sa demonstreze performanțe comparabile cu sistemele pe fibra optica dar la un preț care sa poate sprijini mai bine modelele de afaceri ale diferitelor segmente de piață, am dezvoltat solutia UltraLink – BX70™  care poate fi utilizata în aplicații de mare capacitate, in conditii de pret competitive. Multe tipuri de organizații care au nevoie de conectivitate la viteze de Gbps, inclusiv operatorii de rețea, furnizorii de servicii Internet, universități, companii de utilități, întreprinderi, servicii civile, autoritățile portuare etc., pot beneficia acum de caracteristicile și capacitățile solutiei UltraLink ™ -BX70.”