Intel va expune la MWC 2013 telefoane dual-core, dual-graphics cu Android

22

Cel mai mare producator de integrate pentru PC-uri a declarat prin intermediul unui comunicat de presa ca va prezenta smartphone-uri, tablete si ultrabook-uri in cadrul MWC 2013, eveniment ce se va desfasura in Barcelona la sfarsitul lunii Februarie.

Mai exact, Intel va prezenta cele mai noi tehnologii dedicate smartphone-urilor si dispozitive din ecosistemul Android, incluzand o noua platforma dual-core, dual-graphics, dar si dispozitive ale partenerilor OEM si ale operatorilor telecom ce au la baza Intel Atom Z2420, platforma adresata pietelor in dezvoltare.” declara Intel in comunicatul de presa.

Intel va duce la Barcelona si telefoane pentru entuziasti, din clasa lui Lenovo K900, echipate cu SoC Z2580 CloverTrail+, procesor dual core cu HT si grafica PowerVR 544 MP2.

Sa le uram succes celor de la Intel. Intrarea lor pe piata dispozitivelor “de mana” a fost destul de stangace si lipsita de ecou. Abia un telefon creat de alianta Intel-Nokia-Microsoft credem ca va demonstra ce inseamna un telefon cu adevarat smart.

Sursa: thenextweb.com