Intel si Lenovo prezinta laptopul 2 in 1 Yoga Pro 3, in cadrul Romanian Design Week

19

Intel si Lenovo prezinta la editia de anul acesta la Romanian Design Week, un proiect special, interactiv, care combina moda si tehnologia. Expozitia Intel si Lenovo digitalizeaza istoria modei romanesti din ultimul secol este realizata impreuna cu opt dintre cei mai apreciati bloggeri de stil si moda ai momentului, iar suportul tehnic este reprezentat de laptopurile 2 in 1, Lenovo YOGA Pro 3, cu procesor Intel Core M.

 

Expozitia consta in proiectii ale celor mai importante momente din istoria modei romanesti din ultimii 100 de ani. Opt bloggeri-curatori din proiect au navigat prin amintirile, istoriile si legendele ultimului secol, alegandu-si cate un moment istoric preferat, reprezentativ in cultura urbana autohtona. Caracterul interactiv al expozitiei permite tuturor vizitatorilor acces rapid, tactil, la ecranul laptopului 2 in 1. Acestia pot vizualiza si asculta individual, de cate ori doresc, orice testimonial ii intereseaza.

 

Conferinta de presa in care a fost prezentat proiectul Intel si Lenovo digitalizeaza istoria modei romanesti din ultimul secol a avut loc pe 20 mai, in prezenta celor 8 bloggeri-curatori. Pentru publicul larg, expozitia este deschisa la Hanul Gabroveni, Str. Lipscani 86-88, pana pe 24 mai 2015, intre orele 10.00 – 22.00. Intrarea este gratuita.