Intel extinde oportunitatile pentru dezvoltatori in contextul in care computingul devine prezent in toate domeniile

21

Intel, a prezentat noi produse, instrumente si programe care sprijina extinderea computingului si a descris noile tendinte, creand oportunitati pentru dezvoltatori pentru o gama larga de tehnologii.

 

Brian Krzanich, CEO-ul Intel, a detaliat multe dintre produsele, tehnologiile si instrumentele companiei care vor ajuta dezvoltatorii sa creeze diferite experiente de computing. A prezentat o serie de actualizari pentru tehnologia Intel® RealSense™, care aduc capabilitati senzoriale pentru mai multe aplicatii si dispozitive, a anuntat noi colaborari pentru securitate in Internet of Things (IoT) si chiar programe si kituri dedicate dezvoltatorilor care ajuta la accelerarea lansarilor pe piata a solutiilor IoT.

 

Pentru o puternica personalizare a tehnologiei wearable, Krzanich a oferit noi informatii despre modulul Intel Curie si a anuntat o noua competitie de tip reality-show numita “America’s Greatest Makers”, produs de catre Mark Burnett, CEO-ul United Artists Media Group, care va aparea in retelele Turner Broadcasting.