Intel Business Challenge Europe 2013, o noua competitie de globalizare a ideilor incipiente

14

Pana pe 22 Februarie va puteti inscrie ideea in competitia organizata de Intel si Junior Achievement Romania. Intel Business Challenge este o competitie europeana al carei scop este acela de a culege, probabil si finanta, ideile de afaceri aflate in faza de proiect sau la inceput de drum.

Pentru a va putea inscrie trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:

– proiectul de afacere trebuie sa fructifice inovatii tehnologice, software (PC sau mobile), dispozitive medicale, robotica, energie, tehnologie ecologica, biotehnologie, nanotehnologie;

– varsta cuprinsa intre 18 si 34 de ani;

– student sau absolvent de studii universitare de cel mult 4 ani

Daca indepliniti conditiile, va puteti inscrie pe www.intelchallenge.eu. Cele mai bune 10 echipe vor primi consiliere, au acces la cursuri de perfectionare si vor avea ocazia sa cunoasca experti si antreprenori consacrati.

Premiul cel mare este un Executive Program la Universitatea Berkeley din SUA, insa nu trebuiesc ignorate oportunitatile ce se vor ivi pe parcurs, adica obtinerea unor finantari din partea antreprenorilor ce vor fi prezenti la sedintele de instruire.

Competitia include si o sectiune speciala, Oameni si Societate, dedicata antreprenorilor sociali care folosesc tehnologia ca un instrument pentru solutionarea unor probleme globale.

Mai multe informatii sunt disponibile la www.intelchallenge.eu sau www.jaromania.org (sectiunea “Noutati”, pentru informatii în limba romana).

Succes!