Instagram vrea poze care sa informeze lumea despre lume

23

Instagram nu este inca folosit pentru a afla ce se intampla in lumea intreaga, insa directorul executiv al seviciului vrea sa schimbe asta. Este si o incercare de a concura cu rivalul Twitter.

 

Scopul pe care Instagram vrea sa-l atinga acum este sa vina cu o solutie de utilizare a zecilor de milioane de fotografii pe care utilizatorii le incarca in fiecare zi pentru descrierea lucrurilor care se petrec vizual in lume, pentru descoperirea, constientizarea si raspandirea lor. Un fel de platforma de stiri prin poze.

 

Momentan, selectarea acestor poze cu continut de stire este dificil de realizat din cauza hashtag-urilor si a functiilor de user-search. De aceea, compania vrea sa balanseze nevoia de confidentialitate cu beneficiul adunarii de informatii in functie de proximitate si de locul de unde au fost culese, motivul fiind strict aceasta nevoie a oamenilor de a vedea ce se intampla in lume. Nevoie pe care nu au cerut-o oamenii, ci Instagram.

 

Alte idei de schimbare a serviciului de photo-video sharing este sa eticheteze diferite elemente in poze, precut reclamele, deci scopul este si comercial, evident. Cu noile schimbari, cu aproape 150 de milioane de utilizatori activi si 60 de angajati din interiorul Facebook, Instagram se indreapta rapid catre ceea ce inseamna o adevarata afacere.

Πηγή: pcworld