Instagram introduce profilurile web ale utilizatorilor

15

Instagram a inceput sa introduca profiluri web, astfel incat utilizatorii sa isi poata posta fotografiile prelucrate in aplicatie si de pe browsere, nemai fiind obligati sa foloseasca doar aplicatia Instagram de pe dispozitivele iOS sau Android.

Noile profiluri web vor permite utilizatorilor sa se logheze in acelasi mod in care o faceau si pe dispozitivele mobile. Totodata, profilul va include o fotografie cover, asemanatoare interfatei de pe Facebook. Aceasta fotografie cover va fi formata din imaginile pe care utilizatorul le-a postat recent.

Asa cum este de asteptat, numarul total de fotografii postate, de oameni pe care un anume utilizator ii urmareste si cei care urmaresc acel utilizator vor fi afisate in partea dreapta a ecranului. In partea stanga se va afla fotografia de profil cu un buton de “follow” sub, iar mai jos vor fi afisate fotografiile in ordinea in care acestea au fost surprinse.

“Noile profiluri web vor include o selectie a fotografiilor postate recent de utilizatori, selectie care se va afla chiar deasupra fotografiei de profil si a descrierii, oferind celorlalti o idee despre imaginile postate pe care acel utilizator le-a postat pe Instagram”, consemneaza un post de pe blogul companiei. “In plus, poti urmari alti utilizatori, poti posta comentarii, poti da like-uri anumitor imagini si iti poti edita profilul foarte usor, direct de pe web”, se mai precizeaza pe blog.

Conform Instagram, majoritatea profilelor de pe reteaua sociala vor trece la noul format in urmatoarele cateva zile.  Pentru a verifica daca profilul lor a fost actualizat cu noile schimbari, utilizatorii pot vizita www.instagram.com/[username], de pe orice browser web.

Instagram devine, din ce in ce mai repede, una dintre cele mai populare aplicatii social media. Potrivit estimarilor facute publice in septembrie, Instagram a depasit Twitter pentru prima data, fiind folosita de 7.3 milioane de utilizatori in luna august.

 

Sursa: The Inquirer