Instagram incearca sa distraga atentia de la controversatele schimbari in termenii de utilizare si introduce un nou filtru artistic

16

Instagram a comis o mare eroare, nemultumind puternic utilizatorii cu schimbarile aduse termenilor de securitate care au legatura cu licentierea fotografiilor pentru folosirea lor in scopuri publicitare.Dupa cateva zile de controverse aprinse, compania a modificat termenii de utilizare, revenind la cei vechi.

Cum raul a fost deja facut, Instagram spera ca o actualizare a aplicatiilor pentru iPhone si dispozitivele Android va pune capat protestelor. Aplicatia Instagram 3.4.0 adauga un nou filtru artistic numit “Mayfair” care adauga o usoara culoare mov pe fotografii si lumineaza centrul acestora. De asemenea, exista suport pentru alte 25 de limbi, optiunea de sharing din orice album foto si integrare Facebook iOS 6. In plus, au fost reparate numeroase brese de functionare a aplicatiei.

Versiunea 3.4.0 a Instagram este lansata foarte repede, dupa ce, saptamana trecuta, versiunea anterioara adauga si ea un filtru artistic numit “Willow” si numeroase schimbari ale interfatei.

Este oare suficienta adaugarea unui simplu filtru pentru a impiedica utilizatorii sa se indrepte spre alte aplicatii care contin filtre artistice (ca Flickr sau Twitter)? Instagram cu siguranta spera ca da.

 

Sursa: BGR