ING Card Complet, produsul bancar creat impreuna cu utilizatorii, inregistreaza rezultate excelente

21

ING Bank a lansat pe piata ING Card Complet, produsul cu zero taxe si comisioane pentru clientii care incaseaza salariu de minim 700 RON prin ING Bank, construind astfel unul dintre cele mai competitive produse din piata.

 

Produsul a fost construit impreuna cu utilizatorii si s-a bazat pe studii de cercetare privind nevoile si preferintele acestora. In urma acestor studii a reiesit ca, pentru clienti, cele mai importante atribute in alegerea unui cont de salariu sunt: nivelul taxelor si comisioanelor (26%), reputatia bancii (26%) si competitivitatea conditiilor de creditare (15%). In baza acestor date, ING Bank a relansat ING Card Complet, eliminand taxele si comisioanele si imbogatindu-l cu doua servicii inovatoare: ING Bazar si Porteaza-ti banii, doua servicii care aduc clientilor beneficii relevante si mai multa flexibilitate.

 

La o luna dupa lansare, ING Card Complet a determinat o crestere de 25% a numarului de clienti noi comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. In urma studiului de piata realizat pentru a testa si intelege preferintele clientilor privind contul curent a reiesit ca 88% dintre clientii bancari din mediul urban folosesc un cont curent, iar 87% dintre detinatorii unui astfel de produs il folosesc pentru a-si incasa salariul. Dintre acestia, doar 35% au ales in mod independent de angajator banca unde sa isi incaseze salariul.

 

Astfel, ING a lansat Porteaza-ti banii, o solutie prin care clientii isi pot transfera singuri salariul catre ING Bank, beneficiind astfel de oferta ING Card Complet fara comisioane. Prin serviciul Porteaza-ti banii, disponibil in ING Home’Bank, oricine isi poate transfera salariul din alte banci in contul ING Bank, instantaneu si fara niciun cost. Transferul se realizeaza simplu si rapid, similar unei plati cu cardul pe internet.

 

Experienta clientilor este acum imbunatatita si prin ING Bazar, platforma digitala de cumparaturi care ofera reduceri speciale la comercianti relevanti, posibilitatea de a inrola orice card de fidelitate emis in piata si, in curand, plati cu telefonul mobil. Oferind reduceri la o lista de comercianti in continua crestere (de la supermarket-uri si benzinarii, la farmacii si magazine) platforma are ca scop livrarea unor oferte personalizate si cat mai relevante pentru clienti. Astfel, serviciul se bazeaza pe un mecanism de selectie demografica, tranzactionala si localizare geografica ce permite personalizarea ofertelor si identificarea celor mai potrivite reduceri pentru fiecare client.

 

In prezent, pentru clientii care nu au venituri recurente prin ING Bank, banca percepe doua comisioane: comision de administrare lunara: 5 RON si comision de retragere ATM ING: 1,5 RON/ tranzactie. Nu se percep comisioane pentru platile si incasarile catre/din orice cont, iar serviciul Home`Bank cu parola este gratis.