Infltr ofera utilizatorilor Instagram milioane de optiuni de editare

80

Aplicatiile de editare foto asemanatoare Instagram sunt, de obicei, destul de bune. Totusi, optiunile pe care le ofera sunt limitate la cateva zeci de filtre si alte cateva setari pe care utilizatorii le pot face pentru a modifica fotografiile.

 

In acest peisaj, aplicatia Infltr pentru iOS sustine ca poate oferi utilizatorilor 5.1 milioane de tonuri de culoare din care pot sa aleaga. Utilizatorii pot sa isi aleaga tonurile de culoare in interiorul aplicatie doar prin trecerea degetelor peste ecran pana cand gasesc combinatia perfecta. Aplicatia nu ofera niciun fel de butoane sau presetari, asa ca personalizarea se poate face dupa dorinta. Interfata aplicatiei se bazeaza pe o harta invizibila de culoare pe care utilizatorul poate face modificari pana cand este multumit de rezultat. Pentru a vedea clar unde se afla cu degetul pe ecran, aplicatia va afisa sub degetul utilizatorului un cerc colorat.

 

In plus, Infltr ofera si optiunea de preview a modificarii facute, astfel ca utilizatorii pot decide inainte sa aiba imaginea procesata daca au ales sau nu ceea ce e potrivit. Aplicatia Infltr pentru iOS costa 2 dolari si poate fi descarcata din magazinul online dedicat acestui sistem de operare.

 

Πηγή: Engadget