Incep precomenzile pentru ultrabook-ul cu slide MSI S20 cu Windows 8

20

MSI a lansat recent un ultrabook cu slide numit S20. Dispozitivul ruleaza sistemul de operarare Windows 8, iar doritorii pot sa si-l precomande cu pretul de 1.100 de dolari, in Statele Unite. Ultrabook-ul incorporeaza un procesor Intel Core i5-3317U si are 4 GB memorie RAM. De asemenea, beneficiaza de un spatiu de stocare de 128 GB.

MSI S20 are un ecran de 11.6 inci, cu rezolutie full HD. Desi este un dispozitiv subtire, ultrabook-ul are cateva optiuni de conectivitate. Acestea includ porturi dual-USB 3.0, un port mini HDMI, un jack Ethernet si un jack pentru casti. De asemenea, exista si  posibilitatea conectarii prin Bluetooth si Wi-Fi.

In plus, S20 are un cititor de carduri integrat si o camera web cu rezolutia de 720 de pixeli. Tastatura cu slide este una standard, de tip QWERTY. Intregul gadget cantareste aproape 1 kilogram, greutate destul de mare in cazul in care este comparat cu o tableta, insa deloc greu  daca este comparat un computer de tip notebook.

Mecanismul de slide care dezvaluie tastatura inclina usor ecranul atunci cand utilizatorul foloseste tastatura pentru a oferi  o actionare confortabila a butoanelor. Display-ul lui MSI S20 suporta sistemul de operare Windows 8, cu touchscreen, astfel ca ultrabook-ul este cu adevatat un gadget cu dubla utilizabilitate.

 

Susa: TGDaily