Incep precomenzile pentru tableta Asus Vivo Tab

27

Tableta Asus VivoTab TF810C costa 800 de dolari si ruleaza sistemul de operare Windows 8. De asemenea, este echipata cu un ecran de 11.6 inci Super IPS+ care ofera o rezolutie de 1366 x 768 pixeli.

Asus Vivo Tab TF810C incorporeaza un procesor Intel Atom Z2760 Clover Trail si optional, tableta poate fi echipata cu o tastatura si un suport care dubleaza autonomia dispozitivului, dar ii da si un aspect care aduce mai degraba cu un ultrabook.  Din pacate, precomanda la pretul de 800 de dolari nu include si suportul si tastatura, deci, doritorii acestor accesorii vor trebui sa plateasca inca 200 de dolari in plus pentru a le putea avea.

Alte dotari tehnice ale dispozitivului includ o memorie RAM de 2 GB si o capacitate de stocare de 64 de GB. De asemenea, exista suport pentru conexiunea Wi-Fi, Bluetooth, o camera foto de 8 megapixeli si o camera frontala de 2 megapixeli.

Pentru ca Asus Vivo Tab ruleaza sistemul de operare Windows 8, dispozitivul poate folosi si majoritatea software-urilor disponibile pentru varianta desktop. Asta inseamna ca utilizatorii pot folosi pachetul Office sau alte programe la fel cum le folosesc pe PC-uri.

Compania are in oferta si o alta tableta care ruleaza sistemul de operare Windows RT  si care foloseste un procesor Tegra 3. Pretul pentru aceasta tableta incepe de la 599 de dolari, dar nu ofera o compatibilitate atat de mare ca Asus Vivo Tab TF810C care ruleaza Windows 8, versiunea x86.

 

Sursa: TGDaily