In Moscova vei avea WiFi si in cimitire

27

Trei cimitire faimoase din Moscova vor oferi WiFi vizitatorilor, devenind zone de confort psihologic, asa cum sunt numite de guvernul local care a luat decizia crarii de hotspot-uri.

 

Dincolo de acest confort psihologic pe care internetul ti-l poate oferi intr-un cimitir, ca vorba aia, trebuie sa stie si lumea din retea ca treci printr-o perioada grea si ca esti intr-un cimitir, scopul principal al acestei conexiuni WiFi instalata in cimitire este pentru a oferi informatii despre oamenii remarcabili care au fost ingropati in Novodevichy, Troyekurovskoye si Vagankovo, cele mai faimoase cimitire din Moscova.

 

Asadar, este o miscare luata din ratiuni economice, prin care turismul in cimitire poate fi incurajat prin legarea lor de istorie si de povestile care atrag oamenii pasionati de astfel de informatii despre tara pe care o viziteaza. Totodata, aceste trei cimitire au deja un statut de muzeu, asa ca informatiile pe care ofera despre mortii pe care ii adaposteste trebuie sa fie cat mai detaliate.

Πηγή: engadget