În lipsa lui LG G7, sud-coreenii ar putea aduce la MWC 2018, un LG V30 îmbunătățit

- Adrian Ungureanu
441

LG va merge la Mobile World Congress (MWC) 2018, eveniment ce va avea loc în Barcelona, între 26 februarie și 1 martie, dar în condițiile în care se înmulțesc zvonurile că LG G7 nu va mai fi prezentat cu această ocazie, compania sud-coreeană ar fi pregătit și o variantă rezervă.

Cele mai recente zvonuri spun că CEO-ul LG Electronics ar fi cerut reproiectarea de la zero a modelului LG G7, nemulțumit probabil de varianta propusă inițial. Dacă informațiile sunt corect, atunci înseamnă că LG nu va putea prezenta la Barcelona noua generație de telefoane de top.

Cum LG G7 va lipsi, cele mai noi zvonuri spun că LG va aduce o versiune îmbunătățită a modelul V30, lansat la începutul lunii septembrie 2017, la IFA Berlin.

Potrivit presei sud-coreene, telefonul ar urma să fie lansat cu numele LG ”V30+α”. Punctul de atracție principal la acest model ar fi funcțiile de inteligență artificială (AI) avansate. LG nu are propriul asistent virtual precum Apple, Google, Samsung sau Amazon, așa că se va baza pe Google Assistant, ca să-și etaleze noile funcții AI.

Contactați de presa sud-coreeană cei de la LG au confirmat că prezentarea companiei de la MWC 2018 se va concentra pe prezentarea unor noi tehnologii mobile, dar au refuzat să divulge numele dispozitivului pe care vor fi prezentare.

No posts to display