In Bing poti acum sa cauti informatii folosind emoji-uri

30

O noua incercare Bing de a te face sa renunti la cautarile pe Google consta in posibilitatea de a introduce emoji-uri in cautari. Pentru ca este mult mai simplu sa cauti prin semne decat sa tastezi cuvantul (nu, nu chiar).

 

Acum ca motorul de cautare al Microsoft, Bing, intelege emoji-urile, iti da sansa sa le intelegi si tu. Asadar, nu gasirea unui continut cat mai potrivit cautarilor tale este scopul, ci intelegerea mai buna a acestor semne. Introduci diverse astfel de imagini mici care tu credeai ca inseamna ceva si poate descoperi ca, de fapt, inseamna altceva.

 

Aceasta schimbare iti poate veni in ajutor daca esti un fan emoji sau daca ti-e prea lene sa tastezi cuvinte in cautare. Bing nu este primul motor de cautare care integreaza emoji, mai fac asta si Yahoo sau Yelp, insa Google nu. Nu ca acesta din urma ar avea nevoie sa o faca pentru a-si spori popularitatea, insa Bing are nevoie de ceva animat ca sa mai castige sau sa-si pastreze adeptii.

 

Deocamdata posibilitatea de a folosi emoji este limitata doar la tarile vorbitoare de limba engleza, asa ca poti continua in Google sau in alte motoare de cautare sa te informezi, cu sau fara emoji-uri.

 

o-BING-SEARCH-EASTER-570

 

o-BING-SEARCH-EMOJI-570

 

o-EMOJI-SUPPORT-SEARCH-570

Πηγή: engadget