Imagini cu smartphone-ul Xiaomi Mi-3S ajung pe internet

29

Imagini cu smartphone-ul Xiaomi Mi-3S au aparut in China. Producatorul se pregateste de lansarea unui nou smartphone high-end pe piata locala din acea tara. Xiaomi Mi-3S este un dispozitiv cu chipset Snapdragon 801 si un procesor cu nuclee Krait la frecventa de 2.5 GHz.

 

Xiaomi Mi-3S va avea o memorie RAM de 3 GB care va asigura functionarea fluida a sistemului de operare Android 4.4.2 KitKat. Capacitatea de stocare va fi de 16 GB dar, cum cei de la Xiaomi au obiceiul sa experimenteze la acest nivel, probabil ca va exista si o varianta cu capacitate de stocare de 64 de GB.

 

Zvonurile care spuneau ca smartphone-ul va avea un ecran de 5 inci 1080p nu au primit niciun fel de confirmare. Imaginile cu Xiaomi Mi-3S sugereaza ca dispozitivul va fi similar cu modelele precedente, insa va avea colturile mai rotunjite.

 

Se pare ca smartphone-ul Xiaomi Mi-3S va fi comercializat cu un pret de aproximativ 320 de dolari, insa nu exista niciun fel de confirmare oficiala in acest sens. Nu exista niciun fel de informatii nici in legatura cu posibilitatea ca dispozitivul sa fie comercializat la nivel global, insa exista sperante in acest sens.

Πηγή: GSM Arena