Imagini ajunse accidental pe internet prezinta o noua interfata a aplicatiei Facebook pentru Android

18

De cateva saptamani, o noua versiune a aplicatiei Facebook Messenger a inceput sa ajunga treptat la utilizatorii iOS si Android. Asa cum era de asteptat, compania chiar s-a concentrat pe conceperea unei noi interfate care sa ofere utilizatorilor o experienta noua si un design mai curat.

facebook-4-0

Recent, imagini ajunse accidental pe internet sugereaza ca noua directie de implementare a unui nou design va ajunge si in aplicatia propriu-zisa a Facebook pentru Android. Deocamdata, insa, noua versiune nu este lansata oficial, iar compania nu a facut disponibila decat APK-ul acesteia, iar utilizatorii la care a fost implementata noua versiune au fost alesi de catre Facebook printr-o schimbare de server.

 

Totusi, cele cateva imagini de pe internet dovedesc ca Facebook va implementa o reorganizare masiva. De altfel, pana la lansarea unei variante oficiale, este posibil ca gigantul retelelor sociale sa faca schimbari si mai mari decat cele prezente in imagini.

 

Intrebarea principala, insa, ramane daca aceasta modificare de interfata este implementata doar pentru a reinprospata experienta cu aplicatia sau chiar o va face mai usor de utilizat. Pentru a putea avea un raspuns la aceasta dilema, trebuie asteptata lansarea oficiala a noii variante a aplicatiei Facebook.

 

Πηγή: PocketNow