IKEA lanseaza prima colectie de produse pentru incarcare wireless

21

In cadrul MWC 2015, IKEA a lansat primele produse din colectia pentru incarcare wireless pentru telefoane si tablete. Noua solutie de transformare a noptierelor, lampilor si birourilor in hot-spot-uri de incarcare va fi disponibila in America de Nord si Europa, inclusiv in magazinul IKEA din Romania, incepand cu aprilie 2015.

 

Colectia pentru incarcare wireless face parte din Home Smart, o noua directie in dezvoltarea gamei prin care Compania IKEA isi propune sa gaseasca solutii inovatoare pentru o viata de zi cu zi. Colectia foloseste o tehnologie noua, accesibila si raspunde nevoii consumatorilor de a avea acces la solutii de incarcare mai flexibile acasa sau la munca. Din cercetari si vizitele pe care le-am facut in casele consumatorilor am aflat ca oamenilor nu le plac cablurile incurcate prin casa. Se tem sa nu piarda incarcatoarele si sa ramana fara baterie. Noua noastra solutie, care integreaza incarcatoarele wireless in piesele de mobilier, face incarcarea telefoanelor si tabletelor mai simpla”, a spus unul dintre oficialii companiei.

 

Produsele de incarcare wireless folosesc standardul global de certificare Qi. Noua colectie transforma noptierele, lampile si birourile in spatii de incarcare pentru tablete si telefoane. Printre designerii care au lucrat la aceasta colectie se numara si David Wahl, un cunoscut designer de produs suedez.

IKEA_Wireless_Charging_1