Hyiundai T10 – tableta care include un procesor quad-core Exynos

24

Hyundai a lansat tableta T10, cu ecran de 10 inci si sistem de operare Android.  Dispozitivul incorporeaza un procesor quad-core Samsung Exynos 4412 de 1.4 GHz, o memorie RAM de 2 GB si o placa video Mali 400.

Display-ul are, de fapt, 10.1 inci si ofera o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, aceeasi rezolutie pe care o ofera si tableta Hyundai T7 (care are un ecran de 7 inci), lansata in ianuarie de catre companie.  Acest lucru inseamna ca materialele video si fotografiile nu vor fi afisate la o calitate mai buna in cazul tabletei Hyundai T10.

Tableta Hyundai T10 include, de asemenea, suport pentru conexiunea Wi-Fi, Bluetooh si GPS. Sistemul de operare Android ruleaza in versiunea sa 4.0 (Ice Cream Sandwich) si exista informatii ca dispozitivul ar putea primi un update pentru versiunea 4.2 (Jelly Bean) luna viitoare.  Hyundai T10, ca si fratele mai mic T7, cuprinde atat o camera foto cat si una frontala.

Din pacate,  compania nu a oferit niciun fel de informatie cu privire la pretul cu care va fi comercializat acest dispozitiv, insa, este de asteptat sa aiba un pret rezonabil, tinand cont ca tableta Hyundai T7 s-a vandut la pretul de 166 de dolari.

 

Πηγή: TGDaily