Hybrid Play este dispozitivul care transforma locul de joaca in joc video [video]

32

Cand erai tu copil, locul de joaca consta in copacii, gradinile, aleile si blocurile din jurul tau, unde aproape orice putea fi transformat in jucarie. Acum sunt parcuri de distractie/ recreere pentru copii si adulti, dar sunt si dispozitivele mobile care inlocuiesc usor activitatile fizice.

 

Un grup de dezvoltatori au creat un dispozitiv care sa combine activitatile fizice cu utilizarea unui dispozitiv mobil, probabil ideal pentru parintii care vor sa-si convinga copiii sa faca miscare si care, in acelasi timp, sunt presati social/ psihologic sa le achizitioneze un device mobil.

 

Hybrid Play este un sistem care permite copiiilor si adultilor sa controleze jocurile din telefon cu ajutorul obiectelor din locul de joaca, altfel spus, parcul devine un controller. Trebuie doar sa plasezi senzorul Hybrid Play pe un tobogan, pe un balansoar sau pe o rata cu arc si sa te dai in ele astfel incat sa poti manevra jocul video ales.

 hybrid_app_instructions

 

Senzorul este prevazut cu un microcontroller Arduino, echipat cu accelerometru, cu giroscop, infrarosu si Bluetooth, care convertesc miscarile din viata reala in actiune virtuala. Sistemul Hybrid Play va veni cu aplicatii speciale pentru iOS si Android, alaturi cu o selectie de jocuri compatibile.

 

Insa pana atunci, proiectul se bazeaza pe crowdfunding pe Indiegogo pentru proiectare, perfectionare si comercializare. Poti privi clipul de prezentare de mai jos, poti dona sa te poti uita la aplicatia si jocurile Hybrid Play pentru Android

 

Πηγή: engadget