‘Humans of New York’ a strans peste $1M pe Indiegogo, stabilind un nou record in crowdfunding

16

Cand vine vorba de campanii de crowdsourcing, suma pe care iti propui sa o atingi trebuie sa para decenta si sa fie ceva mai mare decat ti-ar trebui in mod real, asta ca sa ai de unde negocia cu tine insuti apoi, in caz ca nu strangi suma listata.

 

Cu toate astea, indiferent de ce gadget incredibil iti propui sa aduci pe piata, indiferent de proiectul pe care il promovezi pentru finantare, daca nu ai o vizibilitate construita inainte, cifrele o sa creasca mai greu. Dovada in acest sens este omul din spatele proiectului Humans of New York, proiect care a creat un fenomen social din fotografie si povesti de viata adunate de pe strada.

 

Brandon Stanton a creat o campanie de fundraising pe Indiegogo pentru a strange 100.000 dolari prin care sa finanteze o excursie anuala la Harvard pentru elevi de clasa a 6-a. Aceasta campanie a stabilit un nou record pe pagina Indiegogo. In doar 24 de ore s-au strans 200.000 dolari, iar in mai putin de o saptamana s-a ajuns la o suma de peste 1 million de dolari, bani care vor fi utilizati pentru finantarea unor alte programe si burse educationale.   

Πηγή: new york post