Huawei va lansa noi smartphone-uri Android seria P la Mobile World Congress de luna viitoare

27

Huawei va lansa  doua noi smartphone-uri Android din seria P la evenimentul Mobile World Congress 2013, care va avea loc luna viitoare la Barcelona. “Huawei va lansa doua noi produse la Mobile World Congress care vor fi mai inovatoare decat aceste doua telefoane”, a declarat Richard Yu, presedintele Departamentului de Afaceri pentru Consumatori al companiei.

Se pare ca Yu nu a reusit sa tina  toate detaliile secrete. Intr-un interviu pentru Engadget, Richard Yu a confirmat ca se vor lansa doua noi telefoane din seria P si ca acestea vor fi foarte subtiri. Smartphone-ul Huawei Ascend P1 S, pe care se presupune ca il vor inlocui, are doar 6.68 milimetri grosime. Oficialul companiei a confirmat, de asemenea, ca telefoanele vor avea “un minunat corp din metal”.

La evenimentul CES de saptamana trecuta Huawei a lansat Ascend Mate si Ascend D2, amandoua doua gadget-uri impresionante. Cum CES se aproprie de sfarsit, toata atentia este concentrata acum spre evenimentul de luna viitoare de la Barcelona.

 

Sursa: Pocket-Lint