Huawei P20 primește certificare TENAA – nu are cameră cu trei senzori!

- Adrian Ungureanu
422

Huawei nu va prezenta la MWC 2018 vârfurile sale de gamă, noile modele din seria P20, alegând să o facă separat, la finele lunii martie.

Telefoanele vor fi prezentate pe 27 martie, la Paris, iar seria P20 este așteptată să fie formată din trei modele destul de diferite. S-a vorbit că toate vor avea camere principale cu trei senzori, dar nu este așa.

Modelul standard, Huawei P20, a primit certificare din partea TENAA, necesar pentru a putea vinde pe piața din China, iar pozele depuse pentru documentație ne arată că acesta va avea o cameră principală duală.

În plus, în comparație cu unele randări neoficiale, vedem că acesta are butonul fizic pe panoul frontal, sub ecran, semn că acolo s-ar putea afla și senzorul de amprentă. Cel mai probabil, modelul Huawei P20 Pro/Plus va fi cel care va avea cameră cu trei senzori și nu va avea senzor de amprentă, urmând să se bazeze pe un sistem de recunoaștere facială 3D, similar cu FaceID-ul de pe iPhone X.

Deocamdată au fost publicate doar imaginile, nu și lista de specificații. Dar vom reveni cu detalii în momentul în care informațiile vor fi actualizate.