Huawei P10 va veni cu procesor octa de 2,3 GHz şi 6 GB memorie RAM

88

Următorul vârf de gamă ale celor de la Huawei, modelul P10, a fost depistat în lista cu rezultate ale celor de la GFXBench, de unde aflăm şi câteva din dotările urmaşului lui P9, despre care compania a anunţat că a fost un real succes în vânzări, ajungând la peste 9 milioane de unităţi livrate în întreaga lume.

 

Se pare că Huawei este singura companie, după Samsung şi Apple, care reuşeşte să aducă un model care să fie cu adevărat un hit în vânzări, un adevărat vârf de gamă, care să se bată cu Galaxy S-urile de la Samsung şi cu iPhone-urile de la Apple.

 

P9 a fost un telefon bine dotat, iar ediţia de anul viitor merge în continuare pe forţă. Se pare că modelul de anul viitor va veni, conform listei de specificaţii din GFXBench, cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluţie Quad HD, (2560×1440 pixeli), procesor octa-core de 2,3 GHz, HiSillicon Hi3660, deci produs de Huawei, procesor grafic ARM Mali-G71, 6 GB memorie RAM şi 256 GB spaţiu de stocare internă. Este posibil ca, în privinţa spaţiului de stocare să fie versiuni şi mai mici de atât, probabil modelul cu 256 GB fiind cel mai mare.

 

De asemenea, aflăm că în ceea ce priveşte componenta foto, nu va ieşi prea tare în evidenţă. Va veni cu o cameră principală cu un senzor ciudat de doar 11 MP, dar cu o tehnologie îmbunătăţită, capabilă să filmeze la rezoluţie 4K şi una frontală de 8 MP, care îi va satisface, însă, cu siguranţă pe iubitorii de selfie-uri.

 

Totuşi, se pare că Huawei va renunţa la senzorul principal dual, tehnologie cu care a venit anul acesta pe modelul P9. Cel puţin aşa reiese din listarea de la GFXBench. Este posibil însă ca acest lucru să nu apară la GFXBench, deşi nu văd de ce nu ar fi putut fi specificat.

 

Πηγή: gfxbench