Huawei P10 apare în primele imagini spion

45

Huawei se pare că este tot mai aproape de lansarea noului vârf de gamă din portofoliul său de telefoane mobile, adică Huawei P10, despre care am aflat deja de ceva timp, cu ce specificaţii ar putea veni, dar acum avem parte şi de primele imagini neoficiale, dar reale cu noul model.

 

Din imagini, pare că noul model nu va veni cu mari schimbări faţă de modelul P9, pare doar puţin restilizat. Telefonul va păstra senzorul foto dual, despre care, din primele informaţii părea că ar fi renunţat compania chineză, dar va fi prezent şi pe P10.

 

Din informaţiile anterioare se pare că modelul de anul viitor va veni, conform listei de specificaţii din GFXBench, cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluţie Quad HD, (2560×1440 pixeli), procesor octa-core de 2,3 GHz, HiSillicon Hi3660, deci produs de Huawei, procesor grafic ARM Mali-G71, 6 GB memorie RAM şi 256 GB spaţiu de stocare internă. Este posibil ca, în privinţa spaţiului de stocare să fie versiuni şi mai mici de atât, probabil modelul cu 256 GB fiind cel mai mare.

 

Se vorbeşte în acelaşi timp şi despre o versiune Huawei P10, cu doar 4 GB memorie RAM, dar pasul normal ar fi către un telefon cu 6 GB RAM.

 

Πηγή: gsmarena