Huawei oferă indicii despre camera foto triplă în invitația pentru P20

- Adrian Ungureanu
443

Compania chineză își va lansa noua serie de telefoane de top în Paris, pe data de 27 februarie, dată confirmată din nou de Huawei, iar din invitația trimisă vedem cum compania scoate în evidență camera triplă de pe telefoanele din acestă serie.

Încă nu este clar dacă se va numi P11 sau P20 încă, dar majoritatea zvonurilor spun că a doua variantă a fost cea agreată. De asemenea, sunt informații că seria ar fi formată din trei modele.

În orice caz, se pare că toate ar urma să aibă camere principale cu trei senzori. O premieră pentru piața smartphone. Pe lângă cele trei cercuri mari pe care le vedeți în fundalul imaginii din invitație, ceva mai jos mesajul ”SEE MOOORE WITH AI”. După cum vedeți cuvântul ”More” este scris cu trei de ”O”.

Acesta ar putea fi un indiciu că al treilea senzor din cameră ar putea avea un rol mai important pentru funcțiile de inteligență artificială de pe telefon, cât utilizate fotografică. Dar rămâne de văzut care este motivul pentru care Huawei lansează un telefon cu cameră principală triplă.