Huawei MediaPad M3 – tabletă Android cu focus pe multimedia

45

Huawei MediaPad M3 a primit deja recunoașterea internațională, în cadrul IFA 2016, pentru capabilitățile sale audio și multimedia concepute în parteneriat cu Harman International și a strâns deja 8 premii și distincții “Best of IFA”. Printre distincțiile pe care MediaPad M3 le-a primit în cadrul IFA, se numără premiul primit din partea prestigioasei publicații britanice Tech Advisor/PC Advisor care i-a acordat titlul de “Top Picks 2016” datorită designului elegant și calității ireproșabile a sunetului. 

O altă publicație renumită care a nominalizat noua tabletă ca fiind una dintre “IFA 2016 Top Picks” este și Android Central, care și-a motivat alegerea spunând că dispozitivul “transformă ascultatul conținutului audio într-o bucurie.”
Mai mult, MediaPad M3 a primit premii “Best of IFA 2016” din partea unor publicații importante precum Tom’s Guide care a spus despre difuzoarele tabletei că sunt “cele mai bune difuzoare pe care le-am auzit vreodată pe o tabletă”, Tab Times, Mobile Geeks, Which? și Android Headlines, care au lăudat modelul atât pentru specificațiile de top, cât și pentru calitatea ireproșabilă și fără concurență a sunetului.

Noua tabletă Huawei MediaPad M3 integrează tehnologii audio și multimedia premium, proiectate în parteneriat cu Harman Kardon. Colaborarea dintre Huawei și Harman Kardon reunește expertiza celor două branduri pentru a livra cea mai puternică experiență audio redată de o tabletă.

Calitatea superioară a sunetelor, pe care tableta MediaPad M3 o poate reda, a fost posibilă datorită colaborării Huawei cu experții Harmon Kardon, un lider al inovațiilor în materie de tehnologii audio și soluții pentru divertisment.
Inginerii de sunet ai Harmon Kardon au rafinat sistemele audio integrate în tableta MediaPad M3 și au certificat experiența superioară oferită de aceasta.

În plus, AKG, o companie subsidiară a Harman International, specializată în producția de microfoane și căști, a dezvoltat modelul de căști AKG H300, concepute special pentru a fi utilizate împreună cu tableta MediaPad M3. Urmărind același stil natural și elegant pentru care căștile AKG sunt recunoscute, noul model de căști este ușor de utilizat și redă cu acuratețe sunetele.

Procesorul Kirin 950 al tabletei Huawei MediaPad M3 oferă energie suficientă pentru aplicații care consumă multă baterie, cum ar fi clipurile video HD și jocurile 3D. Mai mult, MediaPad M3 este echipată cu senzor de amprentă performant, care oferă posibilitatea deblocării cu o mai mare rapiditate, securitate sporită și o experiență de navigare mult mai accesibilă. Bateriade 5100mAh furnizează energie pentru până la 11 ore de redare video FHD, până la 6 ore de jocuri 3D neîntrerupte și până la 45 de ore pentru redarea de melodii.

Prețuri:

€349 4GB + 32GB WIFI
€399 4GB + 32GB LTE
€399 4GB + 64GB WIFI
€449 4GB + 64 GB LTE

Va fi disponibilă din 26 septembrie.