Huawei Mate 9 se apropie de lansarea oficiala din noiembrie

45

Deocamdată Huawei Mate 9 nu este confirmat oficial, circulă despre el doar zvonuri furnizate de companie sau de partenerii din retail online. Se anunță un super-telefon, cu ecran mare, procesor nou și foarte puternic, dotări excelente și camera foto Leica de la Huawei P9.

 

Huawei Mate 9 urmează să fie lansat oficial la un eveniment pe 3 noiembrie, urmărim situația și revenim cu detaliile oficiale. Pînă atunci, pe diverse conturi de rețele de socializare au apărut informații, poze, detalii tehnice privind noul telefon. Este în mod tradițional mai bun decât vârful de gamă anterior. Anul trecut Mate 8 a fost peste Huawei P9, iar anul ăsta trebuie să depășească la toate capitolele Huawei P9, un telefon foarte bun.

 

Deocamdată, se spune că Huawei Mate 9 va avea camera foto Leica de la P9 cu senzori de 20 de megapixeli în loc de 12 megapixeli. Cu alte cuvinte veți putea surprinde imagini capabile să fie transformate în adevărate postere. Ecranul ar fi de 5.9-inch QHD (2560 x 1440 pixeli), procesorul nou HiSilicon Kirin 960, versiune cu 6GB de RAM, stocare de 256GB și de asemenea Android 7.0 Nougat. Terminalul are integrată o baterie de mari dimensiuni și se spune că autonomia mare va fi una din funcțiile promovate la acest telefon.

 

Urmărim acest subiect și revenim cu detalii oficiale peste câteva zile.

Πηγή: Android Headlines