Huawei Mate 9 a fost lansat oficial

50

Huawei a lansat astăzi două din cele mai așteptate modele din gama Mate, Huawei Mate 9 și Huawei Mate 9 Porsche Design, în cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc la Munchen, Germania. Vă scrisesem despre model zilele trecute.

 

Având la bază expertiza recunoscută a companiei în ceea ce privește design-ul impecabil și performanța ridicată a produselor din portofoliu, cei mai noi membri ai seriei Mate oferă oamenilor de afaceri, și nu numai, o experiență Android unică – cea mai rapidă performanță de pe piață integrată într-un dispozitiv, tehnologia inovatoare SuperCharge și o nouă experiență de utilizare.

 

Noul Huawei Mate 9 reprezintă combinația perfectă între un sistem hardware de top și un sistem software avansat, care lucrează în tandem pentru ca utilizatorii să fie cu un pas înainte. Specificațiile tehnice includ: procesorul Kirin 960, cel mai performant procesor al chinezilor, interfața EMUI 5.0, intuitivă, tehnologia SuperCharge, care asigură utilizarea smartphone-ului pe parcursul unei zile întregi, cu o încărcare de doar 20 de minute. De asemenea are a doua generație a sistemului dual-camera realizat în colaborare cu Leica Camera, care integrează un senzor RGB de 12MP și un senzor monocrom de 20MP și tehnologia Hybrid Zoom.

 

Huawei Mate 9 reprezintă combinația dintre o baterie puternică, de mare densitate, de 4000 mAh și noua tehnologie SuperCharge. Astfel, datorită tehnologiei sale avansate de economisire a energiei, Mate 9 mărește durata de viață a bateriei, oferind astfel mai mult de două zile de performanță neîntreruptă. Această performanță include o creștere de 40% a duratei apelurilor CDMA și o creștere de 20% a perioadei destinate jocurilor.

 

Ca urmare a succesului incredibil avut de modelul Huawei P9, Huawei Mate 9 integrează a doua generație a sistemului dual – camera, proiectat în colaboare cu brand-ul Leica. Huawei și Leica Camera au continuat să lucreze și să rafineze performanța optică a modulului Cameră foto, care include acum un senzor RGB de 12MP cu o apertură de f2.2, un senzor monocrom de 20MP cu o apertură de f2.2, și numeroși algoritmi de imagine îmbunătățiți care lucrează în tandem pentru a surprinde fotografii uimitoare.

 

Senzorul RGB captează întocmai culorile vii din imagini, cu renumita opțiune “Leica Look”, în timp ce senzorul monocrom captează detaliile complexe. Atunci când stabilizarea optică a imaginii (OIS) este combinată cu primul sistem dual – camera din industrie ce integrează tehnologia de dispersie a pixelului, rezultatele sunt incredibile: Mate 9 are o capacitate superioară de a surprinde imagini expresive în medii întunecate sau în condiții cu o iluminare scăzută.
Kirin 960 este proiectat special pentru a susține a doua generație a sistemului dual-camera cu tehnologia Hybrid Zoom. Hybrid Auto-focus 4-1 integrează caracteristici de focalizare pe bază de laser, focalizare pe baza adâncimii și focalizare pe bază de contrast.

 

Odată cu lansarea Mate 9 Porsche Design, Huawei introduce un display curbat de tip AMOLED care măsoară 5,5 inci și care impresionează prin aspectul elegant și senzația de produs premium. Această variantă a noului model va fi disponibilă exclusiv în varianta de culoare Graphite Black.

 

EMUI 5.0 introduce un nou design intuitiv al interfeței. Mai mult de 50% din funcții sau aplicații pot fi acum accesate cu 2 click-uri, în timp ce peste 90% se pot accesa cu 3 click-uri.

 

Huawei Mate 9 va disponibil în varianta cu memorie RAM de 4 GB și 64 GB memorie internă, având un preț de 699€.
Huawei Mate 9 Porsche Design va fi disponibil în varianta cu memorie RAM de 6 GB și 256 GB memorie internă, având un preț de 1395€.