Huawei Honor 6X aduce camera duala la un pret foarte bun

87

Compania chineză Huawei a prezentat oficial modelul Honor 6X, un terminal care aduce camera foto duală de la Huawei P9 și Honor 8 la un nivel de preț mult mai atractiv. Desigur, nu are tehnologia Leica și nu sunt ambii senzori de 12 megapixeli, dar rezultatele sunt impresionante, la fel și prețul.

 

Honor 6X are ecran de 5.5 inch Full HD, procesor Kirin 655 – o actualizare a lui 650 cu mici îmbunătățiri – versiuni cu 3GB de RAM și 32GB de stocare internă sau 4GB de RAM și 64 GB de stocare internă, dar mai scumpă. Terminalul este dual-SIM și are slot de carduri micro-SD. Camera foto de pe spate are un senzor alb-negru de 12 megapixeli și unul color de 2 megapixeli. Tehnologia din spate este similară cu cea de la Huawei P9 sau Honor 8, dar rezulatele vor diferi calitativ. Camera frontală are un senzor de 8 megapixeli, exact ca la celelalte modele. Bateria integrată în acest model este una de 3.440 mAh, foarte bine pentru dimensiunile astea. După ce am testat P9 și P9 Lite vă pot spune că autonomia terminalelor Huawei este peste medie.

 

Telefonul vine cu Android 6.0 Marshmallow, iar interfața este la versiunea 4.1. Include senzorul de amprente, care merge excelent, tehnologia 4G / LTE pentru viteze mari de download și upload, dar și încărcare rapidă de la Huawei.

 

Versiunea de bază costă 150 de dolari, dar există două variante mai scumpe în funcție de dotări, la 190 de dolari și 240 de dolari pentru modelul de top.

Πηγή: Mashable