Huawei Ascend P6 va primi Android 4.4 in ianuarie 2014

28

Huawei a lansat in iunie smartphone-ul Ascend P6 cu sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean. Pentru ca este foarte subtire si incorporeaza un procesor quad-core, acest dispozitiv a avut probleme cu supraincalzirea. Nu este clar daca Huawei a rezolvat aceste probleme, insa ar fi momentul potrivit sa o faca.

Compania a confirmat oficial ca smartphone-ul va primi un update catre sistemul de operare Androod 4.4 KitKat in ianuarie. In plus, pe langa actualizarea de soft, compania va introduce si un nou design al interfatei Emotions, proprie Huawei.

 

Huawei se numara printre primele companii care au anuntat oficial planul de actualizare al propriilor dispozitive, dar in mod clar nu este singura firma care a preferat sa treaca direct la Android 4.4 KitKat si a renuntat la varianta intermediara Android 4.3.

 

Sistemul de operare Android 4.4 KitKat a fost lansat in ultima zi a lunii octombrie si aduce numeroase imbunatatiri. Printre acestea, optimizari pentru interfata Project Sleve, pictograme mai mari si eliminarea widget-urilor din meniul Aplicatii. In plus, exista un centru comun pentru SMS-urile trimise prin aplicatia Hangouts, MMS si Gtalks, un nou client e-mail si o noua aplicatie Phone care aduce numeroase facilitati. De asemenea, tot Android KitKat este cel care coboara pretentiile tehnice ale sistemului de operare.

 

Asadar, proprietarii de smartphone-uri Huawei Ascend P6 se vor putea bucura de toate imbunatatirile pe care le aduce cel mai nou sistem de operare Android, incepand cu luna ianuarie 2014.

 

Πηγή: GSM Arena