Huawei ar putea lansa și un model Huawei P20 Porsche Design

477

Compania chineză va lansat la finele acestui luni noua seria de telefoane de top, Huawei P20, iar pe lângă cele trei versiuni despre care s-a vorbit deja destul de mult ar mai putea fi lansată încă una.

Pe lângă modelele Huawei P20 Lite, Huawei P20 și Huawei P20 Pro, compania chineză ar mai putea prezenta, pe 27 martie în Paris, și o versiune Porsche Design.

Huawei și grupul Porsche au arătat că au o colaborare destul de strânsă. În toamnă a lansat un modele Huawei Mate 10 Porsche Edition, la MWC 2018 au prezentat prima mașină (un Porsche Panamera) condusă de un telefon (Mate 10 Pro), iar lansarea unei versiuni Porsche Design în seria P20 nu ar fi o mare surpriză.

Cu siguranță ar urma să aibă cele mai bune dotări, ca și modelul Huawei P20 Pro, dar va fi mai scump pentru că va fi semna de divizia de design a grupului Porsche. Potrivit zvonurilor,prețul de start va fi de 950 de dolari.

Personal cred ca va fi mai scump, pentru că Mate 10 Porsche Design a avut un preț de pornire de 1.395 de euro, iar seria P20 va veni cu dotări mai bune decât seria Mate 10.