Huawei ar putea face următoarea tabletă Nexus pentru Google

37

 

Următorul model de tabletă Nexus 7 ar putea fi realizat de Google în partneriat cu Huawei, dacă se confirmă informațiile neoficiale. Tableta Nexus 7 (2012) a fost una dintre cele mai bine vândute la nivel global, iar actualizarea modelului în 2013 a adus un nou val de interes pentru produs. Totuși, piața tabletelor s-a prăbușit, iar Google nu a actualizat această serie. Am putea vedea în curând un nou model Nexus 7, actualizat cu tehnologiile de ultimă generație. Sau ar putea fi o tabletă sub brandul nou, Google Pixel.

Deocamdată nu avem confirmări oficiale, doar zvonuri. Modelul de 7 inch făcut de Huawei ar urma să aibă procesor puternic și 4GB de RAM, precum și Android 7.0 Nougat. 

Știm însă că Google are pregătit un eveniment oficial pe 4 octombrie. Atunci ar putea lansa noua tabletă Nexus 7 sau Pixel 7 și noile telefoane care vor aduce Android 7. Terminalele Nexus au fost întotdeauna bine primite de fanii Google, aveau cel mai nou Android și dotări tehnice bune, la un preț echilibrat. Însă ultimii doi ani s-au dovedit dificili, vânzările de tablete au scăzut, nici pe telefoane nu au avut vreun succes special. Așa că rămâne să vedem ce se va întâmpla pe 4 octombrie, vă țin la curent.

Πηγή: The Verge