Huawei a anuntat Ascend P7

22

Huawei Ascend P7, cel mai nou flagship al companiei, a fost anuntat oficial astazi. Comparativ cu predecesorul sau, acesta aduce un ecran mai bun dar si numeroase actualizari pentru design si camera incorporata.

 

Ecranul de 5 inci cu care Ascend P7 vine echipat va avea o rezolutie de 1080p si va fi protejat de Gorilla Glass 3. Printre specificatiile telefonului se numara si un chipset produs de Huawei – HiSilicon Krin 910T – si un procesor quad-core Cortex-A9 cu 2 GB de RAM. Terminalul va veni cu Android 4.4 KitKat preinstalat si cu interfata specifica Huawei Emotio 2.3. Memoria interna care va fi disponibila pe Ascend P7 va fi de 16GB insa ea va putea fi extinsa pana la 32GB cu ajutorul unui card microSD.

 

O inovatie pentru Huawei este introducerea unei camere frontale de 8 megapixeli dedicata realizarii fotografiilor de tip selfie. Aceasta vine si cu o mod nou de fotografiere destinat fotografiilor de group selfie, functie pe care Huawei o numeste “groufie”. Camera principala este de 13 megapixeli si integreaza un senzor Sony BSI si un LED flash.

 

Ascend P7 va fi disponibil publicului larg incepand cu aceasta luna in diverse variante de culoare: negru, alb sau roz. Pretul recomandat pentru terminal este de 449 de euro si va fi disponibil atat pe pietele asiatice cat si pe cele europene.

 

Πηγή: GSM Arena