HTC va lansa un smartwatch cu Android Wear

41

HTC pregătește lansarea unui ceas smart cu Android Wear, care a început să apară pe diverse site-uri și bloguri. Compania taiwaneză și-a revenit ușor după lansarea HTC 10, care s-a dovedit un model bun, iar oamenii așteaptă lansarea comercială a lui Desire 10 Pro. Modelul este echilibrat, bine dotat hardware și cu un preț bun. Să vedem când vine în România.

 

Ceasul smart de la HTC a apărut în câteva imagini și cu detalii tehnice destul de limitate. Putem spune că este cu platforma Google Android Wear, seamănă cu Moto 360 – cel mai bine vândut smartwatch cu Android – iar funcțiile sunt similare. Ecranul este rotund, ceea ce confirmă toate zvonurile anterioare. De data asta poza conține și logo-ul HTC vizibil, deci este foarte posibil ca acest smartwatch să fie confirmat oficial în curând. Plus, un logo Under Armour, companie cu care HTC a colaborat la realizarea de gadgeturi smart.

 

Deocamdată toate informațiile sunt de pe site-ul de socializare chinezesc Weibo, unde sunt utilizatori care prezintă informații direct din fabricile care lucrează pentru brandurile cunoscute. Se vede pe spate sistemul de încărcare cu mufă magnetică, practic un conector cu pini care se pune pe spatele ceasului. Pe lateral sunt butoane de control, ceea ce să recunoaștem, este util chiar și la smartwatch. Se vede de asemenea un senzor care permite măsurarea pulsului utilizatorului. Banda pare să fie sport, dar probabil vor exista ediții sport și business.

 

Din păcate nu pot să laud foarte tare Android Wear, mai degrabă mi se pare că limitează numărul de funcții, iar modelele cu iOs sau Tizen al Samsung au mai multe aplicații și funcții smart.

 

 

 

Πηγή: Android Headlines