HTC U12+ va fi lansat pe 23 mai și va avea patru camere foto

- Adrian Ungureanu
444

Taiwanezii de la HTC vor lansa, cel puțin potrivit zvonurilor, două modelele de HTC U12, unul HTC U12+ și U12 Life.

Oricum, indiferent cum se vor numi noile vârfuri de gamă, un lucru este cert acum, că vor fi lansate pe data de 23 mai, fapt confirmat oficial de HTC pe contul oficial de Twitter.

După cum veți vedea și-n imaginea de mai jos, HTC a postat o poză cu toate componentele unui telefon. Dacă or fi sau nu componentele noului telefon, sunt niște indicii interesante în această poză.

Probabil cel mai important este că se văd patru seturi de lentile, patru camere, semn că noul telefon ar putea avea cameră foto atât pe spate, cât și pe față, pentru selfie-uri. Modulele pentru camera selfie le puteți vedea în partea de sus a imagini, unul lângă celalalt, iar modulele pentru camera principală sunt separate, în partea de sus a cifrei 3, și în partea de jos, lângă cifra 8.

În mod surprinzător mai sunt două seturi de lentile. Sunt modulele care seamănă destul de mult cu revolver. Unul în vedeți în partea de sus, în dreptul ”0” de la lună, și în dreptul lui ”1” din 2018. Dar putea fi doar niște senzori fotosensibili (infraroșu sau de lumină RGB).

Ilustrația este însoțită și de mesajul ”În curând. Un telefon care înseamnă mai mult decât un set de specificații”.

Avem trecută și data de lansare, așa că peste aproape 3 săptămâni vom vedea noul vârf de gamă al companiei taiwaneze care încă se chinuie pe piața smartphone, în speranța că vor redeveni relevanți pe această piață.