HTC revine in forta cu un telefon-tableta

37

Se pare ca HTC pregateste un nou smartphone de dimensiuni mari pentru a concura cu Samsung Galaxy Note. Dispozitivul care nu a fost lansat oficial a aparut pentru prima data pe forumul Phone HK si pare a fi telefonul la care lucreaza compania in prezent, conform  zvonurilor din ultima perioada.

Nu se stie pentru moment cand va fi lansat terminalul de 5 inci. Se spune insa ca ecranul va avea rezolutie 1794×1080 Full HD. Telefonul va avea doua camere, una in partea din spate si una frontala. Imaginile disponibile in acest moment nu sunt clare, dar se pare ca smartphone-ul nu va fi compatibil cu un stylus, precum echipamentele din seria Samsung Galaxy Note.

Luna trecuta au aparut zvonuri despre un nou dispozitiv numit  HTC6435LVW, cu procesor de 1.5GHz de noua generatie care ar depasi capacitatile celebrului Qualcomm S4. Despre acest telefon se spunea ca e conceput pentru sistemul de operare Android 4.0.4.

Succesul modelelor din seria Samsung Galaxy Note a atras atentia mai multor producatori.  LG  s-a aventurat deja pe aceeasi nisa cu Optimus Vu, iar pentru HTC debutul in lumea telefoanelor-tableta ar putea pune capat unui lung sir de insuccese.

Sursa: Electronista