HTC Opera UL este oficial telefonul Facebook

79

Au aparut foarte multe zvonuri despre fabricarea unui telefon Facebook, insa niciunul nu a fost confirmat pana in prezent. Chiar Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, declara intr-un interviu ca producerea unui telefon nu este o prioritate.

Iata ca cei de la Pocket-lint aau dezvaluit ca Facebook si HTC pregatesc un smartphone, ce va purta denumirea de HTC Opera UL.

Din surse sigure, publicatia mai sus numita relateaza ca HTC Opera UL este primul telefon Facebook, acest lucru datorandu-se faptului ca reteaua de socializare isi doreste foarte mult un telefon marca Facebook. “Este telefonul Facebook, facut pentru Facebook”, au declarat sursele.

Proiectul gandit de producatorul taiwanez HTC si de gigantul Facebook a fost amanat. Insa un lucru este sigur: enigmaticul HTC Opera UL este absolut real si ne asteptam oricand sa apara pe piata smartphone-urilor.

Pe site mai este mentionat faptul ca HTC este va fi un telefon OEM, adica unul fabricat de HTC special pentru Facebook, asa cum Nexus One este fabricat de HTC pentru Google.

Gadgetul va avea un procesor Qaulcomm 1,4 Ghz si un ecran HD. Va rula pe sistemul de operare Android, Jelly Bean, iar la capitolul culoare, se presupune ca smartphone-ul va fi albastru.