HTC One X9 ajunge pe pietele din China

31

HTC One X9 a fost unul dintre modelele companiei despre care s-a vorbit foarte mult inca dinainte de lansare. De la imagini de calitate inalta pana la o lista detaliata de specificatii, toate au ajuns pe internet inca de dinainte ca gadget-ul sa fie anuntat oficial. Acum, insa HTC a lansat oficial One X9 pe pietele din China.

 

Smartphone-ul celor de la HTC incorporeaza un ecran de 5.5 inci, 1080p si este alimentat de un procesor octa-core MediaTek X10. Capacitatea de stocare este una de 32 GB (cu posibilitate de extindere cu ajutorul unui card de memorie microSD), iar memoria RAM este una de 3 GB. Camera foto a lui One X9 este una de 13 megapixeli, cu OIS, iar camera frontala este una de 5 megapixeli. Dispozitivul are capabilitati dual-SIM, este alimentat de o baterie de 3.000 mAh si incorporeaza doua boxe stereo BoomSound.

 

La nivelul design-ului, gadget-ul pare ca se inspira de la Desire si Butterfly, nu de la alte modele din gama One. Oricum ar fi, este un model de remarcat. HTC nu a dat inca detalii despre extinderea disponibilitatii, dar ceea ce este clar e ca One X9 se comercializeaza cu 370 de dolari.

 

Πηγή: PocketNow