HTC One X10 a primit certificare Bluetooth şi ar putea fi lansat pe 12 ianuarie

- Adrian Ungureanu
263

HTC pregăteşte lansarea unui nou telefon de clasă medie şi anume modelul One X10 pentru care tocmai, se pare că a primit certificare Bluetooth, un pas important pentru un asemenea produs, înainte de a putea fi scos la vânzare.

Companiile producătoare de telefoane sunt nevoite să ia o serie întreagă de certificări pentru produsele lor. Au nevoie de certificări în SUA, în China, în UE şi oriunde îşi mai vând telefoanele. Pe partea tehnică, certificarea Bluetooth este una importantă, un aviz fără de care nimeni nu poate lansa un telefon pe piaţă.

În baza de date a alianţei Bluetooth care oferă astfel de certificate, a apărut unul nou, obţinut de HTC Corporation. Nu certificat nu este trecut numele exact al produsului şi un indicativ 2PYR1XX. Acesta prea multe nu pare să spună acest indicativ, cu excepţia ultimelor trei caractere: „1XX”. Aici este indiciul către modelul HTC One (1) X (X) 10 (X).

Acest certificat apare şi cu destul de puţin timp înaintea unui eveniment important pe care HTC îl are pregătit pentru data de 12 ianuarie, eveniment pentru care trimis deja invitaţiile. Iar toate indiciile de până acum, ne indică HTC One X10 va fiind modelul ce urmează a fi prezentat.