HTC One si Samsung Galaxy S 4 sunt disponibile pentru precomanda la Orange

20

Incepand de ieri, Orange aduce cele mai noi smartphone-uri compatibile 4G, HTC One si Samsung GALAXY S4, pentru precomanda in magazinul online. Clientii care aleg sa le achizitioneze online in perioada precomenzilor vor primi cadou o baterie externa, in limita stocului disponibil, urmand ca la finalul lunii aprilie 2013 telefoanele sa fie prezente si in magazinele Orange din tara.

HTC One poate fi achizitionat la pretul recomandat de 269 euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Pantera 39. Smartphone-ul HTC One bazat pe sistemul de operare Android Jelly Bean customizat cu HTC Sense 5 este dotat cu un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 600 Quad-Core de 1,7 GHz si are o memorie interna de 32 GB. Cu o carcasa eleganta din aluminiu ce integreaza doua difuzoare stereo frontale si amplificatoare Beats Audio, un ecran de 4,7 inchi cu rezolutie Full HD si o camera UltraPixel ce capteaza cu 300% mai multa lumina, HTC One ofera o experienta superioara de utilizare celor care vor sa isi revada amintirile din vacante.

Tot din 8 aprilie, Samsung GALAXY S4 este disponibil pentru precomanda in magazinul online Orange si poate fi achizitionat la pretul recomandat de 299 euro (TVA inclus) alaturi de un abonament Pantera 39. Telefonul are la baza un sistem de operare Android Jelly Bean cu procesor Qualcomm® Snapdragon™ 600 Quad-Core de 1,9 GHz. Camera principala de 13 MP si cea frontala de 2 MP pot fi folosite in acelasi timp pentru crearea unui film video.

Cele doua telefoane sunt compatibile cu tehnologiile HD Voice si NFC, permit acces Wi-Fi si orientare prin GPS. Daca le achizitioneaza impreuna cu abonamentele Pantera 39 si Pantera 49, clientii vor beneficia de trafic nelimitat pe mobil la viteze 4G/H+, in zonele de acoperire.

Pentru transferarea continutului existent in noul smartphone, instalarea aplicatiilor sau actualizarea software-ului, clientii pot apela online, in Orange shop sau la telefon, la ajutorul unui Orange Expert. De asemenea, Orange recomanda clientilor sa opteze pentru o asigurare pentru telefon in primele 30 de zile de la achizitie pentru a-si proteja investitia de situatii neprevazute.