HTC One Max primeste Android Lollipop in unele regiuni

22

Pe internet au aparut inca din luna ianuarie informatii cu privire la planurile HTC legate de a aduce Android Lollipop pe o parte dintre dispozitivele sale. Initial, smartphone-ul HTC M8 Mini era pe lista pentru a primi actualizarea, insa compania si-a schimbat planurile. Din fericire, HTC One Max a ramas pe lista si a inceput recent sa primeasca update-ul de software in unele zone.

 

Actualizarea catre Android Lollipop pentru HTC One Max era programata pentru trimestrul 3, insa se pare ca unii proprietari beneficiaza deja de optiunea de update. Dispozitivele din unele tari din Europa si Asia au primit actualizarea, mai precis Taiwan, Franta, Italia, Polonia si Cehia. Update-ul catre Android Lollipop are o marime de aproximativ 760 de MB si va aduce o serie de facilitati noi – notificari pe ecranul de blocare si o noua interfata bazata pe Material Design, dar si alte schimbari.

 

Probabil ca update-ul de software pentru acest smartphone va ajunge curand in mai multe tari, pe masura ce HTC incepe sa-l distribuie. Pentru a verifica daca actualizarea este disponibila pentru dispozitivul lor, utilizatorii trebuie sa verifice sectiunea de actualizare de soft din meniul de setari.

 

Πηγή: PocketNow