HTC One max este disponibil si in Romania exclusiv in magazinul online Orange

18

Cel mai nou smartphone din familia One, HTC One max, este disponibil acum si in Romania, in exclusivitate la Orange. Lansat oficial în Romania la jumatatea lunii octombrie, smartphone-ul supra-dimensionat poate fi achizitionat acum de la magazinul online Orange.

 

Fanii terminalelor mari se pot bucura acum de un design premium apreciat, precum si de functionalitatile si performanta multi-premiatului HTC One,  intr-o noua dimensiune. HTC One max dispune in plus fata de terminalul HTC One de functia Fingerprint Scan, ce simplifica deblocarea telefonului, iar cunoscutele functii HTC BlinkFeed, HTC Zoe si HTC BoomSound continua sa ofere cea mai buna experienta smartphone, acum pe un ecran de 5,9 inci, impreuna cu interfata imbunatatita HTC Sense 5.5.

 

HTC One max poate fi achizitionat online la pretul standard de 615 euro sau la un pret incepand de la 215 euro impreuna cu un nou abonament Orange.

 

Tot in exclusivitate la Orange, fanii smartphone-ului HTC One pot opta pentru o noua culoare a acestui device. HTC One este acum disponibil la magazinul online Orange si in varianta Vivid Blue. Pretul standard al telefonului este de 539 euro, iar pretul cu un abonament nou începe de la 139 euro.