HTC One (M8) primeste un update de firmware care aduce mai multa stabilitate

24

HTC One M8 s-a lansat foarte recent, insa deja primeste cel de-al doilea update de firmware. Prima actualizare a fost lansata pentru aduce versiunile care nu beneficiau de modul Extreme Power Saving, iar cea mai recenta vizeaza imbunatatirea stabilitatii smartphone-ului la nivel general.

 

Actualizarea pare sa fie deja disponibila in Emiratele Arabe Unite, dar si in Germania si Marea Britanie. Update-ul are o dimensiune de 70 de MB si se poate face prin intermediul conexiunii Wi-Fi. Schimbarile pe care noul firmware pentru HTC One M8 le aduce au fost consemnate de HTC:

  • Imbunatatiri la nivelul sistemului – stabilitatea radio imbunatatita
  • Imbunatatiri ale aplicatiilor – stabilitate mai mare a aplicatiei Camera, stabilitate mai mare in cazul Video Highlight, stabilitate mai mare in cazul Radio FM, actualizare la nivelul barometrului meteo a aplicatiei Wheather.

 

HTC One M8 era deja un smartphone stabil inca de la lansare, insa faptul ca HTC se preocupa de acest capitol nu poate decat sa ne bucure. Actualizarea pare sa se raspandeasca rapid de la o tara la alta, asadar in curand ar trebui sa fie disponibila la nivel global.

Πηγή: GSM Arena