HTC One M8 primeste Android 4.4.4 KitKat si Eye Experience

29

HTC a inceput sa distribuie actualizarea Android 4.4.4 KitKat pentru smartphone-urile One M8, dar si facilitatea Eye Experience. Cea din urma a fost lansata recent de companie impreuna cu HTC Desire Eye.

 

In acest moment, update-ul catre Android 4.4.4 KitKat este distribuit pe dispozitivele din Europa si va ajunge treptat pe toate smartphone-urile vizate. Eye Experience este o optiune care imbunatateste camera frontala a HTC One M8 si permite utilizatorilor sa urmareasca pana la patru fete simultan, in cazul chat-urilor si asigura in acest fel apeluri video de calitate superioara. In plus, smartphone-ul va fi capabil sa uneasca patru selfie-uri intr-o singura imagine si chiar sa imbunatateasca modul in care arata o fotografie inainte ca aceasta sa fie surprinsa.

 

O optiune numita Split Capture permite utilizatorilor sa surprinda fotografii folosind simultan camera foto si camera frontala a smartphone-ului. Actualizarea Android 4.4.4 KitKat pentru HTC One M8 a inceput sa fie distribuita la cateva zile dupa ce HTC a lansat Desire Eye, primul smartphone cu camera frontala de 13 megapixeli. Desire Eye include si un ecran fullHD de 5.2 inci, un procesor Qualcomm Snapdragon si o capacitate de stocare de 128 GB, care poate fi extinsa.

 

Πηγή: The Inquirer