HTC One Glamour Red intra in oferta Vodafone

26

HTC One va fi disponibil si intr-o noua culoare, Glamour Red, exclusiv clientilor Vodafone Romania. Incepand din data de 18 iulie 2013, noul HTC One, ce beneficiaza atat de performante deosebite, cat si de caracteristicile premium care i-au adus renumele inca de la lansarea din primavara, intr-un corp ce exprima rafinament, este disponibil si in varianta pe rosu (Glamour Red). Telefonul va putea fi testat in Vodafone Experience Store, din AFI Cotroceni.

Philip Blair, Presedinte HTC EMEA: “intotdeauna, ne-am luat angajamentul sa oferim consumatorilor flexibilitatea de a-si exprima felul de a fi prin alegerea telefonului mobil, indiferent de culoare, caracteristici sau de personalizare. Noul HTC One Glamour Red demonstreaza puterea modelului varf de gama intr-o culoare ce atrage atentia, pastrand, in acelasi timp, standardele inalte ale designului sofisticat si ale calitatii constructiei.”

In fruntea portofoliului HTC, modelul HTC One combina cele mai recente inovatii mobile si de design pentru cea mai puternica experienta oferita de companie pana in prezent. HTC BlinkFeed agrega fluxuri multiple din surse de stiri atent alese, din retele sociale si din alte aplicatii ale telefonului, oferind informatii relevante direct pe ecranul principal. HTC revolutioneaza fotografia prin introducerea camerei UltraPixel, ce ofera imagini superioare calitativ in conditii de iluminare slaba, iar HTC Zoe permite capturarea momentelor, nu doar a  imaginilor facute intr-o fractiune de secunda. BoomSound aduce muzica la viata prin difuzoarele frontale si optimizarea Beats Audio, plasandu-te in centrul actiunii, indiferent daca utilizatorul asculta muzica, se joaca sau urmareste un film pe ecranul Full HD de 4,7 inci.

Inca de la lansare, HTC One a primit o serie de premii atat din partea presei, cat si din partea industriei, recunoscandu-i-se, astfel, performantele superioare si designul ce ridica stacheta in materie de telefonie mobila. Printre cele mai importante, se numara GSMA Global Mobile Award for Best New Mobile Device or Tablet – la Mobile World Congress 2013 si Computex Taipei Gold Medal pentru design si inovatie.