HTC One are intarzieri deoarece furnizorii nu considera HTC o companie prioritara

19

HTC One, dispozitiv care ruleaza Android, are intarzieri deoarece  furnizorii nu mai considera HTC “o companie de top”. Ceea ce inseamna ca furnizorii sunt interesati sa lucreze doar cu Apple si Samsung, iar cei care doresc smartphone-ul HTC vor avea ceva mai mult de asteptat.

“Compania are o problema cu administrarea furnizorilor de componente si si-a modificat programul de livrari frecvent si drastic dupa criza de livrari de anul trecut. HTC a avut probleme in asigurarea de component adecvate pentru camere (n.r – camerele cu care sunt echipate dispozitivelor), intrucat nu mai este o companie prioritara”, a declarat unul dintre oficialii HTC pentru publicatia Wall Street Journal:

Declaratia facuta de oficialul companiei este surprinzatoare pentru ca un om din conducerea HTC recunoaste ca firma nu se mai afla pe aceeasi treapta cu Apple si Samsung (in viziunea furnizorilor) ca urmare a vanzarilor slabe. Surprinzator este si ca, desi HTC se afla pe locul 3 pe piata smartphone-urilor, nu este considerate o companie de top, ci este lasata in plan secund.

Apple si Samsung s-au separat de ceva vreme de restul jucatorilor de pe piata, insa, acest lucru ar putea duce la neluarea in seama a ceea ce ar putea fi cel mai bun smartphone, doar pentru ca furnizorii se concentreaza pe aprovizionarea celor 2 giganti aflati pe primele locuri.

 

Πηγή: Gizmodo