HTC One 2, in varianta simpla si dual-SIM, apare listat pe site-ul guvernului francez

41

Au existat multe nume vehiculate pe internet pentru succesorul smartphone-ului HTC One. S-au speculat nume ca One+ si M8, dar se pare ca acestea sunt false. Guvernul francez a listat dispozitivul pe site-ul sau cu numele de HTC One 2.

 

Desigur, nefiind o informatie confirmata oficial, nu putem sti sigur daca acesta va fi numele final al smartphone-ului celor de la HTC, insa se pare ca dispozitivul va veni atat in varianta simpla cat si in varianta dual-SIM. Mentiunile despre acest smartphone au aparut pe site-ul guvernului francez din Noua Caledonie, deci informatia este putin mai credibila decat orice s-a vehiculat pana acum.

 

Nu exista informatii suplimentare despre niciuna dintre variantele HTC One 2, dar se pare ca atat varianta simpla cat si cea dual-SIM vor avea suport pentru conexiunea 3G. Totusi, este de notat ca versiunea dual-SIM ar putea avea specificatii tehnice modeste, asa cum se intampla mai mereu cu telefoanele care pot functiona pe doua retele simultan. Totusi, daca zvonurile se vor dovedi adevarate, cu siguranta fanii HTC se vor bucura sa poata achizitiona un nou model de smartphone, succesor al celebrului HTC One.

 

Πηγή: GSM Arena