HTC M7 intr-o ultima imagine de inalta rezolutie

21

Cu toate ca nu exista nici o confirmare oficiala, se pare ca ultimile imagini cu noul smartphone de la HTC, modelul M7, aparute pe cateva site-uri de profil ar surprinde adevaratul nou flagship de la HTC.

Primele imagini cu aceasta noua versiune de design au aparut pe site-ul polonez Czujnym Okiem, imagini diferite de cele pe care le-am vazut pana acum cu acelasi terminal.

Cei de la HTCSource.com publica aceleasi imagini, imagini ce sustin ei, provin de la 2 surse de incredere. Ultima redare este la rezolutie mare si puteam observa ca semana izbitor cu o fotografie neclara cu M7 publicata in timpul CES 2013.  Bazandu-ne pe aceste imagini putem observa ca HTC a schimbat ordinea butoanelor.  Iconurile din interfa?a HTC Sense 5.0 ?i rearanjarea lor se potriveste cu capturile de ecran din noul Sense, care au ajuns ?i ele pe web cu pu?in timp în urm?. Designul lui M7 pare familiar in aceste ultimi imagini deoarece HTC pare a fi împrumutat elemente de la modelul 8X.

 Daca ultimile imagini cu mult asteptatul HTC M7 redau realitatea vom vedea in mai putin de o luna in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona unde se zvoneste ca ar fi lansarea oficiala a teminalului.

 

Sursa: The Verge